Header image

Your local Algarve agent for all courses.
Tel +351 289 591 662 Fax 289 591 665

e-mail golf@algarvegolfdesk.com

Same day or advance bookings- singles or groups

Office located near Salgados golf course West Albufeira
You are welcome to.come in and see us, open Mon -Fri 9am-5 pm

line decor
line decor
 

     

 
flag germanWir heißen alle deutschen Gäste auf unserer Website willkommen!

 swedishnorske

Lønsker alle skandinaviske gjester velkommen til nettsidene våre.

sweden

Välkommen till våra svenska webbplats.


 

 

 

 


 

BOOK NOW WITH OUR FAST ENQUIRY FORM HERE

SEND US AN EMAIL NOW.

swedishVälkommen till våra svenska webbplats.

Skräddarsydd golfsemester anpassad till dina önskemål.

Vi är specialister på golf i Algarve. Om du söker en bra golfbana för att slå några rundor eller kanske vill ha hjälp med dina semesterveckor med både golf och hotell, eller golf och villa i samma paket. Då har du kommit rätt.

Transport eller hyrbil, allt detta kan inkluderas i ditt semesterpaket.

Vi har funnits i detta område sedan 1964 och har en lång erfarenhet med att arrangera den perfekta golf- och solsemestern för många olika grupper och privatpersoner.

Kortsemester hotell och golf
Villa och golf för hela familjen
Villasemester
Transport, hyrbil
Enbart prisinformation om golf och green fee
Grupparrangemang, galamiddagar, kick offs, konferenser, utflykter
Bästa och lägsta pris i Algarve
På plats i Algarve sedan 1964
Första agent för golfbokningar i Algarve
Säker beställning och hantering

Algarve är välsignat med genomsnittliga 360 soldagar om året.
 Vintern är mild och sommarmånaderna varma.

28 golfbanor för golfspelare med alla handikapp.
Golfskolor för nybörjare eller mästerskapsbanor för mer erfarna golfare.

Området har underbara stränder, både vidsträcka beacher för långpromenader eller små bukter med mysfaktor.
Du kan hitta din egen lilla privata strand, även mitt i sommaren.

 

Algarve sträcker sig 20 mil från öst till väst med en utmärkt motorväg, rakt genom hela regionen och tar dig snabbt och enkelt från stad till stad. Eller ta motorvägen till Lissabon, körtid 2 ½ timma eller Sevilla i Spanien med körtid 2 timmar om du vill göra en lite längre utflykt. Glöm inte heller alla småbyar som ligger längst kusten där du kan hitta lokala fiskerestauranger med en meny direkt från havet.

Här finns flera hotell med 4- eller 5-stjärniga hotell och ett stort utbud privata villor med swimmingpool och en standar som passar varje plånbok, modernt, exclusivt eller absolut toplyx, allt vad man kan önska sig. Stranden är aldrig långt borta, allt för nöjen eller lata stunder finns inom räckhåll, nattklubbar, barer eller restauranger.
 Vi arrangerar allt från kortare golfturer till längre familjesemester för dig och din familj eller golfgrupper.

Det finns flera skandinaviska lågprisbolag som flyger på Algarves flygplats, Faro.
Du fixar själv din flygbiljett till Faro, resten fixar vi.

Vår webbplats har många olika exempel och idéer för paketpriser. Du hittar prisinformation om golfbanor, exempel på de olika gofbanorna, information om juniorarrangemang, golfbilar eller gruppinformation. Om du har andra önskemål om tillägg till din boende- och golfpaket, vi fixar det.

Vi kan ge dig råd om vilket paket som bäst passar dig, information om allt från boende, restider, golfbanor, allt som du kan tänkas fundera över.

Golfbanorna varierar i pris och kvalitet men nästan alla är 18-hålsbanor med utmärkt standard. Vissa mästerskapsbanor kräver handikapp och du bör ha minst 24 i handikapp. De flesta banorna önskar vårdad klädsel med skjorta och shorts samt golfskor med softspikes. Du bör känna till vanlig golfetikett och spela banorna på bästa sätt för allas fördel.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla frågor du har, vare sig du är ensam, familj eller större grupper. Vi ordnar det mesta.

Ring eller skicka ett fax eller e-post till Manuel eller Alistair, vi svarar på dina frågor eller skickar dig ett komplett förslag. Ingen fråga är för liten.
Vi har de bästa golfpriserna i Algarve, därför är vi säkra på att du blir nöjd med både offert och service. Vi är ett registrerat aktiebolag i Portugal och har funnits på plats sedan över 40 år. Din golfsemester är trygg i våra händer.
Vi accepterar MasterCard och Visa, även detta en garanti för din säkerhet.

 

Har du som skandinav redan varit här nere och spelat en runda, dela med dig av dina fotografier och visa för dina vänner hur härligt det var. Dina fotografier har alltid en plats på vår webbplats......

 

 

For your security:- we are a fully registered company. MacGregor LDA CxP156 G Estrada de Vale Rabelho Guia 8200-428 Albufeira- Registered Albufeira No 2810/2003-02-04, VAT registered PT 506 407 381 CEO Alistair MacGregor