Header image

Your local Algarve agent for all courses.
Tel +351 289 591 662 Fax 289 591 665

e-mail golf@algarvegolfdesk.com

Same day or advance bookings- singles or groups

Office located near Salgados golf course West Albufeira
You are welcome to.come in and see us, open Mon -Fri 9am-5 pm

line decor
line decor
 

     

 
flag germanWir heißen alle deutschen Gäste auf unserer Website willkommen!

 swedish norway

Lønsker alle skandinaviske gjester velkommen til nettsidene våre.

swedish

Välkommen till våra svenska webbplats.


 

 

 

 BOOK NOW WITH OUR FAST ENQUIRY FORM HERE - SEND US AN EMAIL NOW.

 

swedish

Vi ønsker alle skandinaviske gjester velkommen til nettsidene våre

norske

Vi er spesialister på golf, basert i Algarve, og kan hjelpe deg enten du bare vil spille golf eller du vil bestille en komplett ferie i form av en golf- og hotellpakke eller golf- og villapakke.

All transport og leie av bil kan inngå i pakken dersom du ønsker det.

Vi har vært i dette området siden 1964, og har lang erfaring med å arrangere den rette ”golf- og solferien” for mange forskjellige typer grupper.

Kortferie med hotell + golf
Villa og golf for familier
Bare villaferie
Transport, bilutleie
Bare golfpriser
Tjenester for grupper, gallamiddager, møter, utflukter osv.
Laveste priser i Algarve
Basert i Algarve siden 1964!
Første agent for golf-booking i Algarve
Trygg bestilling

I Algarve er det sol gjennomsnittlig 360 dager i året. Vintrene er milde og somrene er varme.

Området har nydelige strender, 28 golfbaner som passer golfspillere på alle nivåer, golfskoler for nybegynnere og mesterskapsbaner for erfarne golfere.

Algarve-regionen er bare 200 km bred fra øst til vest, og med en utmerket motorvei som går tvers over hele området, kommer du deg raskt og enkelt fra sted til sted. Det er også motorvei til Lisboa (2 timer og 30 minutter) og Sevilla (2 timer) for dem som ønsker å reise litt rundt.

Vi har flere 4- og 5-stjerners hoteller, i tillegg til et spennende utvalg av private villaer med svømmebasseng, der standarden varierer fra eksklusiv og opp til ren luksus. Alle ligger nær stranden og med kort avstand til alle fasiliteter som nattklubber, barer og restauranter. Vi arrangerer alt fra korte golfturer til lengre familieferier for deg eller en hel gruppe golfere.
Det er nå flere skandinaviske lavprisselskaper som flyr til Algarves flyplass, Faro, og hvis du ordner med flybillettene, tar vi oss av resten av ferien din.

På nettsidene våre finner du mange forskjellige ideer til pakkereiser, i tillegg til golfpriser, informasjon om baner og annen informasjon om juniorer, golfbiler og grupper. Hvis du eller familien din har spesielle ønsker og behov, tilpasser vi gjerne turen etter det – det er bare å spørre!
Vennligst send oss en e-post på engelsk, fransk, spansk eller portugisisk, da det for øyeblikket dessverre ikke er noen av oss som snakker norsk/svensk/dansk eller finsk.
Vi kan gi deg råd om hva slags pakke som best dekker dine behov, avstander fra bosteder, reisetider, hvilke baner som passer best for deg osv.

Golfbanene våre varierer i pris og kvalitet, men nesten alle er 18-hulls baner av utmerket standard. For noen mesterskapsbaner er det påkrevd å vise fram handicap-kort, og du må ha mindre enn 24 i handicap. Men de aller fleste banene krever bare passende antrekk (skjorte og shorts, samt golfsko – bare softspikes) og kjennskap til alminnelig golfetikette, slik at spillet ikke sinkes unødig.

Vi ser fram til å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha, for alt fra 1 til 100 golfere... Vi ordner det meste!

Ring eller send en faks eller e-post til Manuel eller Alistair som gjerne svarer på spørsmålene dine og sender deg et tilbud.
Vi har de beste golfprisene i Algarve, og er derfor sikre på at du blir fornøyd med både prisen og servicen du får av oss. Vi er registrert som aksjeselskap i Portugal, og har vært her i over 40 år, så du kan trygt bestille hos oss. Vi tar MasterCard og Visa, også med garanti for din sikkerhet.


 

 

 

For your security:- we are a fully registered company. MacGregor LDA CxP156 G Estrada de Vale Rabelho Guia 8200-428 Albufeira- Registered Albufeira No 2810/2003-02-04, VAT registered PT 506 407 381 CEO Alistair MacGregor